Arlbrandt: ”Jag är riktigt imponerad av Luleå”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Jag är riktigt imponerad av Luleå”

Trippeln (onsdag/torsdag) satt som en smäck och när den blev boostad till 4,50 är det ju bara att tacka och ta emot ?.

Jag och kanske många med mig har kanske gått och väntat på att Luleå ska börja förlora och falla tillbaka lite i tabellen och visst kan det fortfarande sluta så men jag måste säga att jag börjar tvivla mer och mer för jag är riktigt imponerad av det här laget. Förutom det defensiva jobbet som man aldrig behöver vara orolig för så tycker jag laget spelar riktigt fyndigt i anfallszonen och spelarna är sprängfyllda med självförtroende vilket är härligt att se! Och då ska vi komma ihåg att det på pappret största forwardsnamnet i form av Patrik Cehlin ännu inte spelat en match..


Önska ditt eget SHL-spel


Leon Bristedt – wow! Matchens klart bäste spelare igår i mina ögon. Ska vara ärlig och säga att jag inte sett Rögle supermycket denna säsong men det jag såg igår var klass rakt igenom. Fart, passningar och spelsinne! Sätter en guldtia på att han gör sina första a-landskamper denna säsongen.


Helgens speltips!

Omgångens bank: Mora-Frölunda 2 (1,99)

Allt går emot Mora för dagen och det var länge sedan det trillade in några poäng på kontot. Gjorde enligt rapporterna en helt okej bortamatch mot Skellefteå igår. Men när man inte får med sig poäng är det ju inte mycket värt. Frölunda lyckades vinna i sudden mot ett bra Brynäs och när man kollade highlights efteråt var det ju inte direkt en 0-0-match, två ruggigt bra målvaktsinsatser. Här tror jag helt enkelt klasskillnaden är för stor och nästan dubbla pengen på göteborgarna tycker jag är riktigt bra!

Till oddset


Omgångens drag: Timrå-Örebro 1 (2,38)

Sexpoängsmatch och min känsla här är att det är ett Timrå som går in med betydligt skönare känsla än Örebro som varit en riktig missräkning så här långt. Timrå vann senaste hemmamatchen och gjorde sedan en bra bortamatch mot Färjestad och kanske att formen börjar komma tillbaka efter en djup svacka. Örebro torskade med uddamålet nere i Växjö och det är inte mycket som går deras väg för dagen. Tror helt enkelt hemmaplan fäller avgörandet här och till 2,38 tycker jag det är ett bra drag!

Till oddset


Omgångens skräll: Skellefteå-Brynäs X (4,45)

Är så smått imponerad av Brynäs den senaste tiden, tycker man har ett fyndigt anfallspel med många bra kombinationer och även om det blivit många torskar efter sudden/straffar så tycker jag att det är på väg åt rätt håll.  Jag blir inte alls förvånad om man kniper minst en pinne här. Skellefteå har hämtat sig bra efter deras förlustsvit men detta är en helt öppen historia för mig och det är två riktigt kryssglada gäng som möts. Till detta oddset måste vi pröva en slant!

Lycka till!

Till oddset


Jackpott? Spela på Arlbrandts tre spel i en boostad trippel till 24,00