Arlbrandt: ”Svårt att se Frölunda gå långt”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Svårt att se Frölunda gå långt”

Vi börjar närma oss slutet på mars, det är fredag och solen skiner här utanför i skrivande stund. Normalt sett den bästa tiden på året för oss sportnördar med slutspel i alla vinteridrotter, säsongspremiären närmar sig för vår inhemska fotboll och toppligorna i Europa ska snart avgöras.

Vad får vi istället? Jo, uppskjutna matcher i hockeyn, en bandysemifinal som avgjordes på W.O och Tottenham åker ur Europa league efter att ha tappat 2-0 hemma till förlust på bortaplan mot den europeiska toppklubben Dinamo Zagreb…

Anar ni spår av frustration hos mig så anar ni rätt. Men 2022 då jäklar ska vi ta revansch!


Kör ett upplägg denna vecka med ett !, ett ? och ett speltips eftersom det är lite tunt med matcher.


Veckans utropstecken

Vet att detta är en SHL-blogg i första hand men det går inte undvika Mika Zibanejad som alltså gjorde 6 (!) poäng i en och samma period häromnatten för sitt Rangers. Alltså det är så sjukt, så jag kan inte tro det har hänt och det bekräftas väl också av att det bara hänt en endaste gång förut i NHL som ju har statistik för många herrans år i sin databas. Jag lyfter på alla hattar som finns!


Veckans frågetecken

Svårt att komma ifrån Frölunda som just nu inte bara riskerar att missa topp 6, utan det mesta talar ju faktiskt för att så blir fallet. Laget gör inga mål och just nu har jag trots att jag har stor respekt för Roger Rönnbergs förmåga att vinna viktiga matcher svårt att se Frölunda gå långt i ett kommande slutspel.


Veckans speltips: Leksand-Luleå 1 (2.55)

Har svårt att förstå att Luleå med 7 raka torsk ska vara favoriter mot ett Leksand med betydligt bättre form, som är uppe i matchtempo och dessutom fått tillbaka Cehlarik från skada. Lägg därtill hemmaplan och jag gillar oddset skarpt!

Till oddset


Lycka till!

/Pär


Lyssna på veckans SHL-podden