Arlbrandt: ”Frölunda är ute efter revansch”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Frölunda är ute efter revansch”

Tyvärr återigen en vecka med många inställda matcher, det är nog bara att inse att det kommer bli en väldigt haltande säsong men samtidigt försöka göra det bästa av situationen!

Vi får ändå se högklassig hockey ett par kvällar i veckan och nu ska vi försöka tjäna en slant på det också. Förresten lite småtiltande i går när Linköping som jag rekade i podden till fina 3.75 gör en väldigt bra bortamatch men på något väldigt märkligt sätt lyckas släppa in 2-2 med runt minuten kvar. Växjö som säker satt dock utan några större problem!


Helgens säkra: Frölunda-Djurgården 1 (1.49)

Var så säkra på att Frölunda är ute efter revansch efter stjärnsmällen för en vecka sedan (1-7 mot Brynäs) och är det något som utmärker ett topplag så är det att man väldigt sällan torskar två matcher i rad. Djurgården har tagit ett par fina segrar på slutet men då har det varit på Hovet. Borta är man av någon anledning ett helt annat lag och detta vinner Frölunda!

Till oddset


Helgens drag: Leksand-Malmö 1, hcp -1,5 (2.42)

Leksand har inte heller spelar under veckan och har kunnat ladda i lugn och ro inför denna viktiga match. Camper spelklar och jag tycker man är ett bättre lag än Malmö som fick stryk så sent som i torsdags. Alsenfelt dessutom skadad och jag tror att Leksand vinner denna match med minst två mål till ett fint odds!

Till oddset


Helgens x: Brynäs-Färjestad (4.35)

Brynäs gjorde faktiskt inte en dålig match mot Djurgården men en ruggigt vass Armalis stod i vägen den kvällen, samtidigt släppte Ersson ett par billiga och så var den matchen förstörd. Färjestad blandar och ger fortsatt även om känslan är att man är på väg åt rätt håll. För mig är detta en otroligt öppen match och krysset ligger nära till hands!

Till oddset


Lycka till!

/Pär