Arlbrandt: ”Fått denna serie dit man vill”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Fått denna serie dit man vill”

Då har det lirats tre matcher i finalserien och min känsla är att Växjö fått denna serie precis dit man vill, det vill säga att alla nu pratar om hur bra Rögle är och att det är fördel Ängelholmslaget TROTS att det ju är Växjö som leder med 2-1.

Kanske var det desperationen och en smula nonchalans som avgjorde matchen igår (dock var Rögle otroligt bra i andra) men ändå höll Växjö på att skapa ordentlig nerv i det hela på slutet. De har en otrolig förmåga att alltid vara med när det ska avgöras, det måste man säga!


Matchens !

Vill ge det till tre avslut. Tambellinis 3-0, Sylvegårds 3-1 och Palolas 4-1. Wow säger jag bara, så ska det skjutas!


Matchens ?

Jag är väldigt nyfiken på om matchhjälten från match två Hardy Häman Aktell blev bänkad igår efter sitt felpass eller om han hade någon skadekänning. Han såg ju inte så jättebesvärad ut när de filmade in honom i tredje. Tuff coachning om han blev bänkad måste jag säga, jag säger inte att det är fel men dock förvånande!


Speltips: Rögle-Växjö X (4.55)

Nu har Rögle blivit ordentligt nedtryckta inför morgondagen och visst kanske de ska vara knappa favoriter men att laget ska stå i under 2 gånger köper jag inte alls! Jag testar krysset här till 4.55 helt övertygad om att denna match fyra i serien blir oavgjord efter 60 minuter fler än en gång på 4,5 match om ni förstår tanken.

Till oddset


Lyyycka till!

/Pär