Arlbrandt: ”Djurgården vinner på ren klass”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Djurgården vinner på ren klass”

Tyvärr var det ju som jag skrev om i förra texten bara i gruppspelet Sverige hade en makalös statistik. Nu blev Schweiz för svåra i kvarten och trots att jag och många med mig hade känslan av att Sverige var mer eller mindre chanslösa så hade juniorkronorna bland annat 28-14 i avslut bara i slottet. Så man ska inte skrika fiasko och avgång med allt för stora bokstäver är min åsikt. Över en serie i bäst av 5 eller 7 vinner Sverige detta men tyvärr blev det fel match helt enkelt.

Efterspelet kom dock att handla om att några spelare varit ute efter förlusten och riskerar avstängning. Där tycker jag att om spelarna vill gå ut och käka och ta några öl till så visst, gör det, men sköt det snyggt och framför allt lägg inte ut filmer i sociala medier som kan provocera fram dessa reaktioner. Klantigt av spelarna men trots allt något som jag och säkert 97% av övriga inte lägger någon vikt vid.

Över till lördagens omgång!


Dagens bank: Mora–Djurgården 2 (2,10)

Djurgården tog en efterlängtad trea senast och känslan är att fler kommer följa nu. Mora mötte ett kraftigt decimerat Luleå hemma men släppte trots det in sju puckar och det är riktigt svagt. Jag tror Djurgården vinner på ren klass här och 2,10 är bra betalt!

Till oddsen


Dagens drag: LHC-HV71, mer än 1 mål i första perioden (2,27)

Det kommer bli fullsatt, det är lördag och det är hemmamatch mot största antagonisten. Som spelare är det omöjligt att inte ryckas med i det tryck som kommer vara och det är inte alltid man då tar de smartaste besluten. Någon kanske går för en tackling men missar och lämnar ytor bakom sig och så vidare. Stor chans att det blir en urladdning och det brukar innebära mål (åt ena eller andra hållet) och 2,27 på över en balja köper jag rakt av!

Till oddsen


Dagens skräll: Skellefteå-Färjestad X (4,35)

Fortsätter att jaga kryssen som ger bra betalt och detta känns som en hopplös match att sia utgången på. Håller Färjestad som det bättre laget men Skellefteå har fördel av hemmaplan och börjar bli i stort behov av poäng. 2-2 och sudden?

Till oddsen


På återhörande!