Arlbrandt: ”Börjar svaja en smula om DIF”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Börjar svaja en smula om DIF”

Hallå! Måste börja med att säga att jag ju från första försäsongsmatcherna till dags dato tyckt att Djurgården varit överskattade av både diverse journalister samt (spel)-marknaden. Måste dock medge att andraperiodens första kvart igår mot Frölunda var otroligt imponerande, och fick mig att börja svaja en smula. Det kommer att krävas mer för att helt få mig att ändra uppfattning, men laget spelade ruggigt bra helt enkelt.

Åhlund borta från Oskarshamn och den processen började (iaf i media) när han efter en förlust i Karlstad meddelade sin avgång. Det gällde ju dock först till nästkommande säsong, men när en sådan sten sätts i rullning brukar det gå rätt fort ändå.

Sista omgången innan ett landslagsuppehåll brukar innehålla lag som totalt tömmer sig. Man går all in, chansar med lite småskadade spelare och det brukar bli härliga matcher! Det ingår i min plan när jag tror vi kommer få se många mål på ett antal arenor!Lördagens säkra: Över 4,5 mål HV71-Växjö (1.80)

Fullsatt smålandsderby väntas och HV har vänt fem raka torskar och dåligt PP till tre segrar i följd, och en Kinnvall (bland annat) som hänger hela tiden med en man mer på isen.

Varje gång jag tror att Växjö är på gång gör de plattmatcher och vice versa så laget är svårt att räkna på helt klart! Har dock en stor feeling för att det kommer gasas ordentligt i denna match med relativt många mål som följd.

Till oddset


Lördagens drag: Över 5,5 mål Brynäs-Djurgården (2.28)

Som jag hintade om i texten ovan är Djurgården kraftigt på gång och kan spela lite mer avslappnat nu medan Brynäs fortfarande kämpar med näbbar och klor för att fixa tiondeplatsen! Man har en härlig offensiv som när den vaknar på rätt sida skadar alla försvar i SHL på ett giftigt sätt. Har också här väldigt bra känsla på att det kan smälla åt båda håll och oddset är väldigt tilltalande!

Till oddset


Lördagens skräll: Rögle- Oskarshamn 2 (6.15)

Kan vara så att jag får stå med dumstruten i morgon kväll men ett lag som får en ny tränare brukar alltid få en reaktion någon av de första matcherna. Oskarshamn har dessutom en bra period bakom sig och vann senast man besökte Lindab Arena. Det räcker som motivering för mig när jag får hela 6.15, vilket jag tycker är alldeles för högt! Runt 5 gånger anser jag är korrekt, så detta odds måste provas.

Till oddset


Lycka till!

/Pär