Arlbrandt: ”Bländande form på Rögle”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Bländande form på Rögle”

Var ett tag sedan jag senast skrev här och nu börjar det verkligen dra ihop sig. Fantastiskt roligt för alla oss som älskar spänning och dramatik, att räkna på olika scenarion, om Rögle slår Brynäs samtidigt som Luleå kryssar mot Djurgården så kanske det finns en chans… och så vidare.

Glädjande för mig är ju att Linköping hittat en riktigt bra form här på slutet och helt plötsligt har hugg på en play-in-plats i stället för att ha ångest över att behöva kvala. Oj vilken viktig match det spelas imorgon i Vida Arena när Växjö tar emot just Linköping!


Omgångens säkra: HV71-Malmö 1:a (1.96)

HV har verkligen blandat och gett denna säsong men tog en viktig seger i går hemma mot streckonkurrenten Örebro och här tror jag på en inspirationsetta då Malmö känns relativt cementerat i tabellen. HV är dessutom väldigt starka hemma och har man då dessutom precis allt att spela för så känns ettan till nästan dubbla degen bra!

Till oddset


Omgångens drag: Örebro-Djurgården 2:a (2.60)

Här är ju två lag som jag tyckt marknaden varit fel på under hösten men inte ens jag kan ju blunda för hur de olika formkurvorna pekar. ?

Djurgården klart bästa lag 2020 medans Örebro tappat väldigt mycket mark i tabellen och helt plötsligt är utanför topp 6, en placering som kändes given för några månader sen. 2.60 känns riktigt högt och jag tror detta odds kommer droppa en smula fram till matchstart!

Till oddset


Omgångens kryss: Skellefteå-Rögle (4.35)

Bländande form på Rögle som varit brutalt bra efter senaste uppehållet och tagit sig upp till en tredjeplats i tabellen, imponerande! Skellefteå plockar också poäng på löpande band och denna match känns helt vidöppen för mig så jag testar att lira krysset till ett glatt odds!

Till oddset


Lycka till!

/Pär