Arlbrandt: ”Hörde jag någon säga ångestmöte?”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » Arlbrandt: ”Hörde jag någon säga ångestmöte?”

Nichlas Rahm blev det andra ”offret” på tränarsidan under säsongen och för mig är det en smula rörig situation i HV, där det varit många olika turer under hösten! Jag tror nästan vi kan räkna bort Brynäs från den absoluta bottenstriden nu, så i mina ögon står det just nu mellan fyra lag där jag rankar risken att spela play out enligt följande:

  1. Oskarshamn
  2. HV71
  3. Linköping
  4. Malmö

I toppen ska jag jobba in mitt twitterspel (se nedan) där jag före säsongen erbjöds 50 gånger pengarna på Växjö topp 2 ?. Jobba Sam!


Lördagens säkra: Frölunda-Örebro 1 (1.95)

Två raka hemmatorsk för Frölunda nu och utan att ha någon statistik på det hela så känns det som att tre raka skulle höra till ovanligheterna. Rönnberg har förmodligen gett grabbarna en klassisk avhyvling och jag känner mig säker på att Frölunda kommer göra en riktigt bra match!

Till oddset


Lördagens drag: Djurgården-Skellefteå 2 (2.80)

Djurgården var direkt dåligt i två perioder igår och Hovet där man varit ruggigt vassa tidigare under säsongen har blivit ett ställe där motståndarna trivs nu på slutet. Skellefteå är stekheta och har i mitt tycke en av seriens absolut bästa forwardsuppsättningar. Här tycker jag oddsen sitter snett och jag provar tvåan.

Till oddset


Lördagens X: Linköping-HV (4.30)

Hörde jag någon säga ångestmöte? Förloraren här är riktigt illa ute och därför tror jag det kan bli ganska avvaktande spel om man kommer in i tredje perioden med ett oavgjort resultat. Båda lagen lever fortfarande vid X så att säga.

Till oddset


Lyyycka till!

/Pär


Missa inte veckans SHL Playbook