”Klar risk att Malmö inte orkar mobilisera”

Hem » Bloggar » Pär Arlbrandt » ”Klar risk att Malmö inte orkar mobilisera”

Återigen 2 av 3 spel in på torsdagsomgången och ett litet nettoplus, hoppas vi kan vända på skutan ordentligt nu! Ägnade kvällen åt att zappa mellan diverse matcher och måste säga att det är helt ljuvligt att ha de kvällarna, är en match lite avslagen tar man nästa helt enkelt. 🙂

Tydligt är att Malmö och Timrå är två av de lag som hittat mest go i laget, sliter stenhårt för varandra och det har betalat sig i form av många poäng så här långt medan man ser ett Rögle där man inte riktigt hittat samspelet än och många spelare ser ut att åka runt och tänka lite för mycket. Tänk att det skiljer 17 (!) poäng redan mellan Linköping och Rögle, det går fort i hockey som man brukar säga.

200 kr riskfritt spel på SHL varje vecka

Över till Lördagens omgång där jag tycker mig ha hittat en del bra spel.

Dagens bank: Djurgården-Luleå 1 (1,89)

Stockholmarna hade enligt Robert Ohlsson rånarluvorna på när de bärgade tre poäng i Jönköping under torsdagskvällen och det är just sådana segrar som nästan är skönast för en trupp. På Hovet är man ett annat lag och jag tror helt enkelt att man tar en ganska komfortabel seger mot ett Luleå som fortfarande saknar sin försvarsgeneral i form av Erik Gustafsson.

Dagens sunda: Örebro-Malmö 1 (2,38)

Malmö har haft två tuffa matcher i veckan (Frölunda, Rögle) som tagit mycket energi såväl psykiskt som fysiskt och det finns en klar risk att man inte riktigt klarar att mobilisera den kraft som behövs för att slå ett utvilat (och tillfrisknat) Örebro på bortaplan. Tycker oddset på hemmaseger är tilltalande, gasa Örebro!

Dagens skräll: Broc Little att göra mål (3,00)

Är det något jag både varit med om själv och sett på andra är det att när man har lite strul med målskyttet och sen äntligen får näta så är det stor chans att det kommer fler mål i en tät följd. Little fick äntligen göra mål mot Mora och eftersom jag håller honom som en av de bästa spelarna i ligan så tycker jag 3 gånger på nytt nätrassel borta mot Färjestad är intressant.

På återhörande!

Spela på Arlas tre spel i en trippel, boostad till 15 gånger pengarna.