Jag är så lugn – vi kommer vinna det här

Hem » Bloggar » Jag är så lugn – vi kommer vinna det här

Bland det bästa jag vet är att vandra genom en lugn och stilla Leksandsby med en vinst i kroppen. Vill ha den känslan.

LEKSAND. Matchen i Mora var som den va. Hur den va? Konstig. Jag ville vänta lite med att skriva raderna nedan för att se om jag fortfarande känner så när det börjar närma sig match. Och ja, bara mer och mer.

Jag vet inte om det berodde på att jag sov dålig kvällen innan eller om det var för att jag inte stått på ståplats sedan senast jag var i Mora (sjätte matchen förra säsongen), men guuuuu vilken seg match. Det kändes som två lama, ineffektiva och trötta lag som möttes där Mora lyckades dra det minst korta strået. Surt, förstås, men jag gick ändå ifrån det med en positiv känsla.

På bussen hem sa klackledar-Martin ”varför är du så hängig för, det här vänder vi lätt”. Och det känns inte på något sätt som att vi möter ett bättre lag. Jag trodde Mora skulle skölja över oss i match tre, med piggare ben och självförtroende från bortasegern i Tegera. Det var inte direkt så att Leksand sköljde över Mora, men jag tycker att vi var det bättre laget stora delar av matchen.

Precis såhär känner jag (minus jinxgrejen eftersom att det inte går att jinxa saker):

Men en sak som är viktig för att det ska bli så är sammanfattat här:

****

Det är fan konstig hur lugn jag är (ja, det kommer vara bortblåst om några timmar när pucken släpps JAG VET) men jag tror verkligen att vi fixar detta. Jag tror att vi vinner i dag och sen tar två till av bara farten. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det lossnar direkt i dag. Att det blir mer än ett mål på sjuttioelva power play och att spelarna fylls med energi och självförtroende av det. Sen är all press på Mora.

****

Jacob de la Rose, Pied Bellemare & Rasmus Dahlin (?). En trio man gärna haft i nuvarnade lag.

Jag var inte fullt lika positiv direkt efter matchen senast. MEN NUSÅ HAR DET VÄNT!
PS. Det är inte bautafinnen på kinden som har skrivit bloggen DS.

Se så: swisha! (Han som ”vilar ögonen” bakom megafonen är min nyfunna vän Jacke Blomkvist (inte han i Brynäs).