”Ber en stilla bön att de möts i slutspelet”

Hem » Bloggar » ”Ber en stilla bön att de möts i slutspelet”

Vilken. Jävla. Match. Satte mig ner igår för att som vanligt en torsdagskväll zappa runt bland de olika arenorna och tänkte att jag skulle börja med skånederbyt. Sedan blev det inget zappande kan jag säga, den intensiteten och passionen ser man ju normalt sett endast i slutspel och knappt då, lägg till en fanatisk publik och riktigt bra hockey så är ju lyckan gjord! Jag tar av mig hatten och applåderar säsongens i särklass bästa match (som jag sett i alla fall) och ber en stilla bön att vi får se dessa lag mötas i ett slutspel!

Positivt var också att två av tre spel hittade in där höjdpunkten var krysset mellan Brynäs och Frölunda och det blev en fin nettovinst. Linköping svek tyvärr mot Mora som är ett lag jag alltid kommer fel på. Ni som tippar ibland förstår säkert vad jag menar, oftast har man ju 1-2 lag som man kommer helt snett på. Tror man på seger kommer årets plattmatch och vice versa, så Mora ska jag hålla mig borta ifrån 🙂


Dagens säkra: Djurgården-Linköping 1 (1,94)

Stockholmarna är i sanningens namn också ett lag jag haft lite svårt med här på tipsen, men de får en sista chans. Stärkta av rånet i Skellefteå igår och mot ett Linköping som gjorde sin sämsta match på länge så borde segerchansen vara god och jag tycker Djurgården är det lag med störst segerchans i hela omgången på lördag

Till Oddset


Dagens drag: Rögle-Hv71 2 (2,85)

Här tycker jag mig ha hittat ett riktigt fynd! Seriens formstarkaste lag mot ett Rögle som förvisso är riktigt heta de också, men derbyt igår måste ha satt sina spår och känslan av baksmälla torde vara oundviklig. Med dessa förutsättningar tror jag HV vinner strax under 50% av matcherna och då är ju 2,85 ett kanonodds!

Till Oddset


Dagens skräll: Örebro-Luleå X (4,30)

Möttes ju igår och det var en jämn match där Örebro trots dubbla ledningar inte kunde få med sig några poäng. Senaste matchen mellan dessa i Örebro avgjordes 19,55 och i mina ögon talar allt för en ny tät uppgörelse så vi testar krysset till ett glatt odds!

Till Oddset


Lycka till och på återhörande!