Nominera till NordicBet Fan Awards 2018

Slutspelet är tiden då alla blickar riktas mot isen för att se när det bästa laget, efter en lång och tuff säsong, ska koras. Samtidigt pågår en intensiv kamp på läktarna där fans och publik gör allt för att stötta sitt lag som bäst när det gäller som mest. Nu ska de fans som ramar in SHL och bidrar till en atmosfär i världsklass uppmärksammas.

Huvudsponsorn NordicBet arrangerar nu för andra året i rad, i samarbete med SHL, tävlingen som utser Årets fan, Årets tifo och Årets assist. De tre priserna går till fans som gjort det lilla extra för att stötta och höja sitt lag.

– Svenska hockeyfans är i en klass för sig. Här är det fullt ut hjärta och själ som gäller för många och det är en oerhört viktig del för hela upplevelsen kring SHL. Det är jätteroligt att vi som huvudsponsor kan lyfta personer som verkligen brinner för sporten, säger Emil Hansen på NordicBet.

NordicBet Fan Awards delas ut i tre olika kategorier enligt nedan. Nomineringarna öppnar i dag den 13 mars och det är fritt att nominera i varje kategori fram till den 21 mars.

NordicBet Fan Awards kommer att delas ut i tre olika kategorier. I ett första steg kan allmänheten tipsa om vilka som ska nomineras och vara med i omröstningen. Detta kan ske från och med i dag fram till den 21 mars. Därefter utser NordicBets jury, bestående av journalister och hockeyprofiler, 10 nominerade i varje kategori. Den första omröstningen pågår sedan fram till den 29 mars då de 3 bidrag som har flest röster går vidare till final. Efter en sista omröstning presenteras de slutgiltiga vinnarna den 16 april.

Skicka in dina favoriter här nedan:

ÅRETS FAN

En utmärkelse för den som bäst kämpar för sitt lag från läktaren. Som alltid är där, i vått och torrt. Som aldrig ger upp hoppet för laget som och som alltid är en förebild för andra fans. Priset till Årets Fan kommer att vara 10 000 kronor till fanklubben samt två säsongsbiljetter för nästa säsong, att använda själv eller ge till någon som borde gå på fler matcher.

ÅRETS TIFO 

Ett bra tifo är guld värt. Det får igång både spelare och publik. Ett bra tifo förtjänar att leva längre än de gör idag. Priset för Årets Tifo är 10 000 kronor till den vinnande tifo-gruppen.

ÅRETS ASSIST 

Årets Assist ska gå till någon eller några som gör det där lilla extra för svensk ishockey. De som sprider glädje, kunskap eller bara hjälper till lite mer än andra. De som får hjulen att snurra kring lag och fans. De som får andra att förstå hur kul det är med hockey. Årets Assist kan gå till en person, en grupp personer ett företag eller organisation. Priset för Årets Assist kommer att annonseras i samband med att vinnaren/vinnarna utses.

NyhetFan Awards

Kommentarer

Mer

"De kommer att växa ju längre Djurgården spelar"

Andrée Brendheden

SHL-PODDEN - ”Det är 'det gamla Färjestad' som är tillbaka”

SHL-podden

"Mönstret är kusligt likt förra året"

Andrée Brendheden

Mest lästa