Årets Fan

En utmärkelse för den som bäst kämpar för sitt lag från läktaren. Som alltid är där, i vått och torrt. Som aldrig ger upp hoppet för laget som och som alltid är en förebild för andra fans. Priset till Årets Fan kommer att vara 10 000 kronor till fanklubben samt två säsongsbiljetter för nästa säsong, att använda själv eller ge till någon som borde gå på fler matcher.

ÅRETS TIFO 

Ett bra tifo är guld värt. Det får igång både spelare och publik. Ett bra tifo förtjänar att leva längre än de gör idag. Priset för Årets Tifo är 10 000 kronor till den vinnande tifo-gruppen.

ÅRETS ASSIST 

Årets Assist ska gå till någon eller några som gör det där lilla extra för svensk ishockey. De som sprider glädje, kunskap eller bara hjälper till lite mer än andra. De som får hjulen att snurra kring lag och fans. De som får andra att förstå hur kul det är med hockey. Årets Assist kan gå till en person, en grupp personer ett företag eller organisation. Priset för Årets Assist kommer att annonseras i samband med att vinnaren/vinnarna utses.

Vem är Årets fan?

MATTIAS ABRAHAMSSON – KARLSKRONA

”Vår klackledare som ALLTID är på plats. Ser till att vi hörs i både med- och motgång. Laget stöttas oavsett om de ligger under. Sköter även tifon, och ser till att bussar rullar till bortamatcher med mera.”

”Det Mattias gör för sin klubb i med- och motgång finns knappt ord att beskriva… KHK kan inte få en bättre klackledare!”

”Aldrig varit med om en människa som brinner för något så som han gör!”

”En klackledare och eldsjäl som kan kämpa ända in i kaklet.”

Rösta på Mattias här


(4 röster)

 

CHRISTOFFER MATTISSON – VÄXJÖ

”Får igång Vida Arena vid alla hemmamatcher. Åker även på de flesta bortamatcherna och lägger ner sin själ i Växjö Lakers. En gång när han inte kunde vara på plats drog han igång publiken via en livelänk från USA som spelades upp på jumbotronen!”

Rösta på Christoffer här


(1031 röster)

 

MARTIN JÖNSLARS – LEKSAND

”Utan Martin ingen ståplats!”

Rösta på Martin här


(2289 röster)

 

MIKAEL ANDERSSON – FÄRJESTAD

”En fantastisk supporter som följer FBK i vått och torrt. Han har varit på plats på varenda (!) match denna säsongen, både hemma och borta!”

Rösta på Mikael här


(3 röster)

 

OSKAR HÄLLSTRÖM – LEKSAND

”Oskar har varit på plats på alla hemmamatcher under säsongen, trots att han bor 20 mil från arenan. Dessutom är han en riktig krigare som alltid öser på för fullt på läktaren.”

Rösta på Oskar här


(0 röster)

 

JOHANNA SANDSTRÖM – FÄRJESTAD

”Under sommaren jobbar hon extra så hon kan spara ihop och ta tåget från Mjölby till Karlstad varenda hemmamatch. Hon åker även på flera bortamatcher, och allt detta helt själv för ingen annan här håller på FBK, alla andra håller på LHC. När Färjestad har spelare med i Tre Kronors trupp åker hon och ser även de matcherna.”

Rösta på Johanna här


(1 röster)

 

ALEXANDER NIELSEN – RÖGLE

”Alexander åker land och rike runt för att följa sitt Rögle. Det spelar ingen roll om de är först eller sist i tabellen, och står en bortamatch mot Luleå på programmet åker han dit också. Han fäljde även laget under försäsongen i Schweiz. Han åker till och med och tittar på andra lags matcher, för att se tidigare Röglespelare som han uppskattat extra mycket.

Rösta på Alexander här


(5 röster)

 

MATTIAS “ZELO” SEHLBERG – LULEÅ

“Zelo” star upp för sitt Luleå i alla lägen. Han är alltid på plats på matcherna, men ser även många träningar. Zelo andas Luleå Hockey!”

Rösta på Mattias här


(1212 röster)

 

JENNY KARLSSON – RÖGLE

”För hennes otroloiga glös och passion! Hon åker Sverige runt, från norr till söder, och ger aldrig upp. Hon har även dragit igång intresse för hockeyträffar för kvinnliga supportrar, samtidigt som hon är väldigt aktiv i supporterföreningen Angel Island Army.”

Rösta på Jenny här


(2 röster)

 

ANTON NYBERG – BRYNÄS

”Han är duktig på att få igång klacken, och har alltid en positiv och glad min för att vara en bra förebild för de yngre. Han dedikerar väldigt många timmar i veckan för klacken!”

Rösta på Anton här


(12 röster)

 

JOSEFINE LINDROTH – DJURGÅRDEN

”Trots att hon har problem med svåra smärtor i mage och rygg tar sig Josefine alltid till matcherna. Hon finns alltid där, oavsett hur det går laget. Trots att fansen runtomkring buar eller visar missnöje stöttar hon alltid på ett positivt sätt, genom att sprida hopp och glädje. Efter slutsignalen står hon alltid kvar, ibland helt själv, och tackar av spelarna, hur jobbig förlusten än varit.”

Rösta på Josefine här


(4 röster)

 

Vilket var årets tifo?

Frölunda – Färjestad, 8 oktober 2016

Färjestad 8 oktober 2016


(6 röster)

 

Frölunda – Brynäs, 24 september 2016

Frölunda 24 september 2016


(3327 röster)

 

Frölunda – Skellefteå, 17 mars 2016

Frölunda 17 mars 2016


(0 röster)

 

Färjestad – Karlskrona, 28 januari 2017

Färjestad 28 januari 2017


(1 röster)

 

HV71 – Leksand, 27 januari 2017

HV71 27 januari 2017


(4 röster)

 

HV71 – Färjestad, 18 mars 2017

HV71 18 mars 2017


(1 röster)

 

Leksand – Djurgården, 22 september 2016

Leksand 22 september 2016


(1604 röster)

 

Linköping – HV71, 30 december 2016

Linköping 30 december 2016


(1 röster)

 

Karlskrona – Luleå, 25 februari 2017

Karlskrona 25 februari 2017


(4 röster)

 

Luleå – Skellefteå, 23 september 2016

Luleå 23 september 2016


(948 röster)

 

Vem/vilka har stått för Årets assist?

Philip Löfgren – Karlskrona

”Trummar alltid i 60 minuter på matcherna oavsett hur resultat är, hemma som borta.”

”Den mest imponerande klackmedlem jag sett. Gör allt för laget och är dessutom ordförande i Blackbugs (Karlskronas supporterklubb”.

”Jag har sett honom trumma sina händer blodiga flera gånger.”

Philip Löfgren - Karlskrona


(194 röster)

 

Järnkaminerna – Djurgården

”Tack vare Järnkaminerna skapas en stämning i absolut världsklass på Hovet. De lever för laget, sjunger konstant och ger aldrig upp.”

Järnkaminerna – Djurgården


(4 röster)

 

Tommy ”Boxen” Karlsson – Karlskrona

”Tommy är materialare i KHK J20. Han fixar med alla bortaresor såsom buss, hotell och mat, och ibland inte enbart till KHK:s lag utan även motståndarnas. Han tar semester för att kunna åka iväg på långa bortaresor från sitt ordinarie jobb och han lägger säkert 20 timmar i veckan i arenan. Allt detta gör han utan en krona i ersättning.”

Tommy ”Boxen” Karlsson - Karlskrona


(0 röster)

 

Sinisa Stapar – Leksand

”Sinisa, eller Schumi som han kallas i Leksandskretsar, är en legendarisk busschaufför som kört Leksand Superstars bussar i många år. Omåttligt populär med hans körstil och humor. Skulle vara fantastiskt kul om han kunde få lite uppskattning genom det här priset.”

Sinisa Stapar – Leksand


(0 röster)

 

Veronica Samuelsson – Brynäs

”Hon har jobbat ideellt för föreningen i 12-13säsonger nu. Man kan säga att hon lever och andas hockey, då hon är uppvuxen med det. Hon har sådan inlevelse under matcherna att det smittar av sig på oss runt henne som också kollar. Vissa som besöker arenan måste gå till henne varje match för det inbringar tur och dom blir så glada att få växla några ord med henne. Hon har ett enormt Brynäshjärta, och missar nästan aldrig en match.”

Veronica Samuelsson – Brynäs


(2 röster)

 

Goa Gubbar – Frölunda

”Deras motto ”Aldrig hata, bara älska” säger allt. I med- och motgång står de alltid upp för laget och ger aldrig upp.

Goa Gubbar – Frölunda


(1422 röster)

 

Leksand Superstars – Leksand

”Sveriges bästa fans! Är det någon som förtjänar det här priset så¨är det dem. Ger aldrig upp, står där och hejar outtröttligt! När Leksand spelar på bortaplan och ligger under, vilka är det som hörs genom tv:n? Jo, Superstars som försöker peppa killarna på isen.”

Leksand Superstars - Leksand


(1 röster)

 

Lirare on tour – Luleå

”Luleås resande fans reser de längsta bortaresorna i hockeysverige och stöttar alltid laget 100% i med- och motgång. De är lagets sjunde spelare!”

Lirare on tour – Luleå


(946 röster)

 

14-3 – Örebro

”I tuffa tider när resultaten inte är vad man hoppats på finns ändå alltid en ljusglimt i 14-3. De leverar på högsta klass, vilket smittar av sig på resten av arenan, höjer intensiteten på isen och hjälper till att dra örebroarna till hallen. Bidrar till en väldigt positiv och bra läktarkultur!”

14-3 – Örebro


(0 röster)

 

Råbergs Bil – Karlskrona

”En sponsor som engagerar sig oerhört mycket i idrotten, och framför allt ishockeyn i Karlskrona. De har även ett program som heter Råbergs omtanke där de varje år i samband med en match skänker pengar till välgörenhetsprojekt. En fantastisk partner!”

Råbergs Bil – Karlskrona


(0 röster)

 

Kommentarer

Mer

Mest lästa